DOLAR 32,4378 -0.16%
EURO 34,7997 -0.51%
ALTIN 2.451,830,66
BITCOIN 20829221,29%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TSE Belgesi Nedir?

TSE Belgesi Nedir?

ABONE OL
29 Ekim 2022 13:11
TSE Belgesi Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ülkemizde üretim ve hizmet sunan firmaların pek çok kalite standartlarına uygun hareket etmesi gerekir. İlgili bakanlıklar tarafından hizmet ve ürünlerle ilgili gerekli yasal düzenlemeler yapılır. Bu doğrultuda da ön koşullar ve standartlar oluşur. Bu standartların başında da TSE belgesi gelir. Bu belge pek çok firma için ülkemizdeki standartlara uygun hizmet sunduğunu bildirir. Bu belgeyi edinmek için www.tugradanismanlik.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TSE Belgesi Nedir?

Ülkemiz içerisinde gerçekleştirilecek olan hizmetlerin ve ürünlerin belirlenmiş standartlara uygun olarak sunulmasını TSE sağlar. Türk Standartları Enstitüsü olarak bilinen TSE, ISO standartları ile aynı işleve sahiptir. Benzer şekilde ISO içinde olduğu gibi iş sağlığı ve çevreyi koruma ile ilgili koşullar TSE içerisinde bulunur. Bu belgeye sahip olmak ülkemizde hem diğer firmalara hem de müşterilere güven duygusu verecektir. Bu belgeyi www.tugradanismanlik.com sitesi rehberliği eşliğinde kolaylıkla kazanabilirsiniz.

TSE Standartları Nelerdir?

TSE, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı olarak kurulmuştur. 1960’lı yıllarda kurulmuş olan bu kurum ticari faaliyetlerin ve üretimin kontrolünü sağlamada temel standartları ortaya koymuştur. Bir kurum belirlenen ticari standartlar gereğine göre hareket etmelidir. Bunun için de pek çok işletme TSE belgesi almak ister. Bu belgeyi edinmek için bazı özel şartları sağlamak ve gerekli belgeleri hazırlamak gerekir. Bu süreç Tuğra Danışmanlık sayesinde sizin için oldukça kolay olacak! Bunun için web sitesine giriş yapmanız yeterlidir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.