DOLAR 32,5928 0.34%
EURO 34,8426 0.26%
ALTIN 2.505,380,85
BITCOIN 21046741,87%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenimahalle Kameralı Su Kaçak Tespiti

Yenimahalle Kameralı Su Kaçak Tespiti

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:35
Yenimahalle Kameralı Su Kaçak Tespiti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Tesisatta su kaçağı olduğunu düşündüren belirtiler varsa Yenimahalle kameralı su kaçak tespit yapan firmamızdan profesyonel yardım alabilirsiniz. Su kaçağı eskiden olduğu gibi korkulacak bir sorun değildir. Günümüzde termal kameralı usta yardımıyla Yenimahalle görüntülü kaçak bulma hizmeti alabilirsiniz.

Tesisatınızda olan su sızıntısı fayansları kırmadan tespit edilir. Bu nedenle su kaçağını herkesin başına gelebilecek bir sorun olarak görüp, hizmeti doğru yerden almaya çalışın. Mağdur olmadan yeni yöntemlerle su kaçak tespiti yaptırın. Su kaçağı sorunuyla karşılaşanlar termal kameralı usta çağırsınlar.

UYGUN FİYAT / GARANTİLİ HİZMET

 

Boru Tamiri Yapan Tesisatçı

Termal kamera ile tesisatınızda sıcak su ve soğuk su tesisatında olan su sızıntısı hassas bir şekilde tespit edilir. Sızıntı yapan suyun yarattığı ısı farklılığı termal kamera ile kolayca tespit edilir. Yenimahalle Su Kaçağı Tespiti firmamız bu tespitin ardından görüntülü kaçak bulma hizmeti de vererek su kaçağının noktasal şekilde tespit edilmesini sağlar. Bu alanda tecrübeli olan ustalarımız hata yapmadan, fayans kırmadan, doğru bir şekilde su kaçağının yerini tespit eder. Daha sonra küçük bir alanda çalışarak sorunlu boruya ulaşır, tamirini yaparak, su kaçağını keser.

Su Kaçak Arızası Bulan Usta

Yenimahalle termal kameralı su kaçak tespit yapan bir tesisatçıya ihtiyacınız olursa, firmamızı arayarak Cihazla Kameralı Usta çağırabilirsiniz. Su kaçağı kendini değişik şekillerde gösterebilir. Bazen duvarlarınızda terleme olduğunu görür, bazen alt kata su damlıyor diye komşunuzdan şikâyet alırsınız. Boruda çatlak var ise su sızıntısı meydana gelecektir. Sızan su duvarların içinde nereden yol bulursa ilerler. İğne deliği kadar yerden bile çıksa suyun girmediği yer olamaz. Hem sizin evinize, hem de komşunuzun evine zarar verebilir. Bunlara dur demek için cihazla kaçak bulma hizmetinden yararlanmalısınız.

Görüntülü kaçak bulma yardımıyla su sızıntısı zahmetsiz bir şekilde tespit edilir. Yenimahalle kameralı su kaçak tespit firmamız boruda çatlak var, alt kata su damlıyor gibi sorunları olanlara kalıcı çözümlerle yardımcı olmaktadır. Termal kameralı usta ihtiyacı olanlara mobil ekiplerimizle hizmet veriyoruz. Tesisatınızdaki su kaçağı nedeniyle eviniz hasar görmesin, su kaçak tespiti yaparken de evinizde tadilat yapmanıza neden olacak çalışmalar yapılmasın.

KIRMADAN SU KAÇAĞI BULAN USTA

Cihazla Kırmadan su arıza yerini tespit etmek mümkün. Teknoloji artık çok gelişti. Biraz pahalı olsa da cihazlar bu işlerde ustaları ve müşterileri çok rahatlatan çözümler üretti. Termal kameralar, akustik dinleme cihazları, su basınç test pompaları, yüzey tarama dedektörleri, kanal ve kanalizasyon borusu içi görüntüleme kamerası gibi cihazlar sayesinde su tesisat boruları ile ilgili sorunlara kırmadan çözümler ürete bilmekteyiz.

Su Kaçak Tespitin de Hangi Cihazlar Kullanılır?

Evet evinizde su kaçak arızasını tespit edecek cihazlar da çok önemlidir. Su kaçağının yerini nokta olarak bulabilmek için mutlaka yeterli özellikler ve donanıma sahip cihazlar olmalıdır. Bu cihazlar çok pahalı olduğu için ve Avrupa dan geldiği için birçok firma bu cihazları temin edememektedir. Bu cihazların muadili olan cihazlarla ya da daha ucuz olan düşük kalitede cihazlarla işlem yapmaktadır. Bunu neden anlattığımı da size söylemek isterim. Çünkü düşük kalitede cihazlar ile müşterinin dairesine daha düşük bir tespit ücreti ile giden birçok ustanın dairede kaçağı ya tespit edemediği ya da tespit için çok fazla gereksiz yeri kırdığına şahit olmuşuzdur. Bunla ilgili bir örnek videoyu sizlere hemen aşağıda paylaşacağım.

Bu gibi durumların bizim gibi bu mesleğe önem veren ve bu mesleği bir sektör halie getirmeye çalışan lokomotif firmaları da zor duma düşürdüğünü görüyoruz. Cihazla su kaçağı tespiti için müşteriye giden ve kullanmış olduğu cihazların kalitesi sebebi ile kaçağı bulamayan veyahut müşterinin dairesini kırıp döken bu firmalar malesef sektöre yani sektörün ana firmalarına müşteriye karşı bir güvensizlik hissi yaratarak zarar vermektedir.Müşteri genel olarak bizlerin de aynı cihazlar ile karanbole su kaçak tespiti yaptığımız düşünmektedir. Oysa Murat Tesisat bu işe Türkiye geneli öncülük yapan ve meslektaşlarını da bu konuda bilgilendiren ve destek sağlayan bir firmadır.

Su Arıtma Cihazı ve Su Faturasına Etkisi

Su arıtma cihazları normal şebeke sisteminde ki suyu filtreleme sistemi ile arıtarak size daha kaliteli bir su temin etmektedir. Ancak su arıtma cihazı arıttığı suyun 3/2 si kadar da atık su çıkarır ve gidere atılmasını sağlar. Yani siz 1 bardak su arıtabilmek için yaklaşık 2 bardak suyu tahliye eder ve su sarfiyatını çoğaltır. Tabi içme suyu olarak kullanılan bu sistemde atık su faturayı çok etkilemez ancak su arıtma cihazının çalışma prensibini bilmeyen kullanıcılar malesef yemek ve içmek hatta meyve ve sebze yıkamak gibi bütün su kullanımını arıtma cihazından yaparak atık su sarfiyetini artırmakta ve buda su faturasına yansımaktadır.

Su arıtma cihazında ki bir diğer sorun ise cihazın arıtma kapasitesi dolduğunda durdurma valfinin arıza yapmasıdır. Bu gibi durumlar da su arıtma cihazı arıtma işlemini durdurmadığı için sürekli olarak su sarfiyeti yapar ve su faturanızı iki hatta üç katına çıkara bilir. Bu durumda ne yapmalısınız? Su arıtma cihazının gidere takılı olan hortumunu çıkarark bir kovaya koyup cihaz arıtma işlemini bitirdiğinde tahliyeden su atma işlemini kesiyor mu yoksa damlatmaya devam mı ediyor bakınız.

 

YENİMAHALLE SU KAÇAĞI TESPİTİ

Su kaçak Tespitin de Termal Kamera, Akustik Dinleme cihaz, ve Kanal içi görüntüleme kamera ve dedektörü kullanılır. İşte bu cihazlar hem markalarına göre değerlendirilir. Hem de marakaların içinde modellerine göre mesleğe uygun olanlar seçilir. Burası çok önemlidir. Her markanın her model cihazı su kaçağına uygun değildir. Kimi model cihaz elektrik kaçakların da kimisi de su kaçaklarında kullanılır.

Yenimahalle De Su Kesintileri

Yenimahalle bölgesinde belediye ve Aski çalışmaları sonucu oluşan su kesintileri dairelerde ki su tesisat boru ve malzemelerde tehlikeli sonuçlara sebep olmaktadır. Su kesintisi sonucu şebekelere verilen su basıncı çok fazla olduğu için tesisat tıkanmalarına ve su tesisat kaçağına sebep olmaktadır. Su tesisat kaçağı Yenimahalle de çok sık görülmesinin sebeplerinden biride budur.

Ankara Su Kaçak Tespiti

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.