DOLAR 32,4400 -0.15%
EURO 34,7553 -0.64%
ALTIN 2.445,150,38
BITCOIN 20901311,00%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BtcTurk, kış sporlarında da millilerin yanında

BtcTurk, kış sporlarında da millilerin yanında

ABONE OL
4 Şubat 2022 14:53
BtcTurk, kış sporlarında da millilerin yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk sporunun en büyük destekçilerinden biri olan BtcTurk, kış sporlarında ülkemizi temsil edecek sporculara maddi ve manevi destek oluyor. 

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, spora katkılarında hız kesmiyor. Geçtiğimiz yaz uluslararası spor organizasyonlarında, 21 milli sporcuya destek veren BtcTurk, bu yıl da kış sporlarında ülkemizi temsil edecek 7 milli sporcuya maddi ve manevi güç sağlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye eMilli Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu, Ski Lab Powered by BtcTurk’ün (Yeni Nesil Kayak ve Snowboard Takımı) yanı sıra Türkiye’yi uluslararası alanda temsil eden sporculara da katma değer sağlamaya devam eden BtcTurk, Ay-Yıldızlı bayrağı bu yıl kış sporunda temsil edecek 7 sporcuya kişi başı 100 bin TL maddi destek verecek.

BtcTurk Pazarlama Direktörü Eda Elif Özbek, BtcTurk olarak sporu ve sporcuyu tüm branşlarda desteklemeyi amaçladıklarını belirterek; “Geçtiğimiz yaz Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda temsil eden 21 millî sporcuya 2,1 milyon TL’lik maddi ve manevi katkı sağlamış ve birçok sporcumuzun sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşamıştık. Bu başarıları gördükçe bu yolda şevkimiz daha da artıyor. Yeni neslin her alanda yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yıl da kış sporlarında mücadele edecek sporcularımız için heyecan duyuyor, başarılı olacaklarına inanıyoruz” dedi.

 

Sporcuların listesi:

  1. Ayşenur Duman – Kayaklı koşu
  2. Berkin Usta – Alp Disiplini
  3. Fatih Arda İpçioğlu – Kayakla atlama
  4. Furkan Akar – Ksa kulvar sürat pateni
  5. Özlem Ceren Dursun – Kayaklı koşu
  6. Özlem Çarıkçıoğlu – Alp disiplini
  7. Yusuf Emre Fırat – Kayaklı koşu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.