DOLAR 32,3745 0.15%
EURO 34,9571 -0.36%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada” TV;de yayın hayatına başladı.
  • Son Vakit Haber
  • Spor
  • “Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada” TV;de yayın hayatına başladı.

“Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada” TV;de yayın hayatına başladı.

ABONE OL
7 Temmuz 2020 16:32
“Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada” TV;de yayın hayatına başladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü futbolcular Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı
ve İbrahim Yattara’nın kıyasıya mücadelesine sahne olan ;Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada’, ilk bölümüyle 5 Haziran Pazar günü ekranlarda yerini aldı. Ulusal bir kanalda yayın hayatına başlayan ve
6 hafta sürecek programın ilk bölümü ;Kadına Şiddete Hayır’ temasıyla düzenlendi. Ünlü futbolculara profesyonel kadın futbolcular Müge İnan, Nazlıcan Parlak, Merve Nalçacı ve Nihan Üçerler eşlik etti.

Renkli görüntülere sahne olan turnuvanın ilk bölümüyle ilgili değerlendirmelerde bulunan yapımcı Görkem Uludüz, “Bu yıl Mart ayında yola çıktığımız projemizde ulusal bir TV kanalında yayın hayatına başlamak hepimizi gururlandırdı. Yaşadığım mutluluğu kelimelerle ifade edemem. Böyle önemli bir konuya dikkat çekmek istediğimiz turnuvamızda yaşadığımız güzellikleri geniş kitlerlere ulaştırmak istedik. Başta futbolcular ve emeği geçen tüm ekibim olmak üzere, bize yoğun ilgi gösteren ve yakından takip eden tüm izleyicilerimize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.