DOLAR 32,5349 0.14%
EURO 34,9502 -0.08%
ALTIN 2.455,050,79
BITCOIN 20895800,75%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsunspor’dan Mor Forma

Samsunspor’dan Mor Forma

ABONE OL
26 Kasım 2021 16:21
Samsunspor’dan Mor Forma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldırım, formanın kulübün resmi ürün mağazalarında satışa çıktığını bildirdi.

“Öncelikli hedefimiz 50 bin forma satışı. Kampanyanın çığ gibi büyüyeceğine ve bu vakıflara yapılacak desteğin hızla yükseleceğine gönülden inanıyoruz. Kampanyaya Türkiye’den başladık ama burada bitmeyecek, uluslararası platformlarda devam edecek.” 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Passolig gişesinde ücretsiz bilet yükleten tüm kadın ilbet taraftarlar, 27 Kasım Cumartesi günü oynanacak Yılport Samsunspor-Adanaspor maçında misafir edilecek.

Samsunspor’un farkındalık kampanyası, Yılport Samsunspor Futbol Kulübü AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın kızı Zeycan Rochelle Yıldırım’ın desteğiyle yürütüldü.

Zeycan Rochelle Yıldırım, mor formayı “Kadına şiddete hayır” kampanyası kapsamında sadece Türkiye’de değil, dünyada kadına şiddetin son bulması için devam eden mücadeleye katkı olarak gördüklerini belirtti.

Dünyada yankı ilbet giriş uyandırması için hem ulusal hem de uluslararası platformlarda çalışarak formalarını tanıtacaklarını aktaran Yıldırım, bu mücadeleye futbol aracılığıyla erkeklerin katılımının büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.