DOLAR 32,2774 0.02%
EURO 34,7102 -0.09%
ALTIN 2.393,84-0,25
BITCOIN 2019164-2,04%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Futbolcu Mesut Özil, Beklenmedik Bir Kararla Futbol Kariyerini Sonlandırdı!
  • Son Vakit Haber
  • Spor
  • Ünlü Futbolcu Mesut Özil, Beklenmedik Bir Kararla Futbol Kariyerini Sonlandırdı!

Ünlü Futbolcu Mesut Özil, Beklenmedik Bir Kararla Futbol Kariyerini Sonlandırdı!

ABONE OL
25 Mart 2023 12:20
Ünlü Futbolcu Mesut Özil, Beklenmedik Bir Kararla Futbol Kariyerini Sonlandırdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son yılların başarılı futbolcularından olan Mesut Özil, beklenmedik bir kararla futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Benim için her zaman özel olan futbol kariyerimi sonlandırmaya karar verdim” diyen Özil uzun yıllardır süren futbol hayatına son verdiğini açıkladı.

Futbolculuk hayatı boyunca birçok başarıya imza atan Mesut Özil, son zamanlarda da başarılı performansı ile dikkat çekiyordu. Ancak Özil, sağlık sorunları nedeniyle futbol hayatına ara vermek zorunda kaldı. Özil, yaptığı açıklamada sağlık sorunlarının kendisini futboldan uzaklaştırdığını ve bu kararı vermek zorunda kaldığını söyledi.

Futbolculuk hayatına veda ederken tüm takım arkadaşlarına ve teknik ekibe teşekkür eden Mesut Özil, “Futbol hayatım boyunca beni destekleyen tüm insanlara teşekkür ediyorum. Futbol benim için her zaman özel bir yere sahip olacak. Artık sağlığıma odaklanmak istiyorum ve hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Mesut Özil’in futbol kariyerine erken veda etmesi futbol camiasında büyük şaşkınlık yarattı. Ancak sağlık sorunları nedeniyle bu kararını veren Mesut Özil’e futbol camiası da destek olacaklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.