DOLAR 32,5825 0.29%
EURO 35,0176 0.11%
ALTIN 2.460,971,03
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NİL GÜLCAN SESİYLE SEVENLERİNİ MEST ETTİ!

NİL GÜLCAN SESİYLE SEVENLERİNİ MEST ETTİ!

ABONE OL
8 Eylül 2021 20:59
NİL GÜLCAN SESİYLE SEVENLERİNİ MEST ETTİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Nil Gülcan dinleyicileri için ‘’ Gel Barışalım ‘’ şarkısını seslendirdi.
Son zamanların popüler sanatçısı Nil Gülcan yeni cover şarkısıyla dinleyicilerini bir kez daha şaşırttı. Sezen Aksu’dan Gel Barışalım şarkısını kendi tarzıyla seslendiren sanatçı hayranları tarafından büyük beğeni aldı. Sevenlerine yakın zaman içinde sürpriz yapacağını açıklayan sanatçı Sezen Aksu şarkılarından iki cover daha hazırladığını müjdeledi. Nil Gülcan YouTube kanalında bu coverları dinleyici kitlesiyle kısa sürede paylaşacağını duyurdu.
Kısa sürede pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ses olan Nil Gülcan bu defa “Gel Barışalım” ile dikkatleri üzerine çekti. Yorumladığı her şarkı olay olan sanatçı yeni projelerini dinleyicileriyle paylaştı.

YouTube’da Paylaşacak

Sezen Aksu’nun şarkılarını çok seven sanatçı yakın zamanda bir hayalini daha gerçekleştireceğini açıkladı. Sezen Aksu şarkılarından iki cover daha yaptığını hayranlarıyla paylaşarak yakın zamanda YouTube kanalında bunları yayınlayacağını heyecanla dile getirdi.

Nil Gülcan’ın Youtube ve Sosya Medya Hesapları;

https://www.facebook.com/nilgulcanofficial

https://www.tiktok.com/@nilgulcan1?

https://www.instagram.com/nilgulcanofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCeiXenHdqFyXYGuyuK_lALQ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.