DOLAR 32,4140 -0.12%
EURO 34,8326 0.18%
ALTIN 2.439,160,03
BITCOIN 2039693-1,55%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet

ABONE OL
16 Nisan 2024 20:08
Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altındağ’da Bir Kişi Keserle Ve Bıçakla Öldürüldü

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek Mahallesi’nde bulunan 503’üncü Sokak’taki Nur Apartmanı’nda sabaha karşı gerçekleşen olayda, Birgül Alamur isimli kadın, eski eşi Veysel Dörtkozan’ı öldürdü. İkili arasında çıkan tartışmanın nedeni henüz bilinmiyor.

Tartışmanın Ardından Cinayet

Tartışma sırasında evde bulunan kızları M.D.’nin de şahit olduğu olayda, Alamur önce keserle Dörtkozan’a saldırdı, ardından bıçakladı. Cinayetin ardından suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim olan Alamur, olayın şokunu yaşadı.

Olay Yerine Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Dörtkozan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız bedeni, Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Dörtkozan’ın, çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Şiddet İddiaları ve Geçmiş Olaylar

Dörtkozan’ın daha önce de eski eşini bıçakladığı ancak şikayetçi olunmadığı belirtildi. Alamur ise polisteki ifadesinde, eski eşi tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti. Komşular ise, çift arasında daha önce de şiddet olayları yaşandığını ve Alamur’un kendini korumak için bu adımı attığını belirtti.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.