DOLAR 32,5928 0.34%
EURO 34,8426 0.26%
ALTIN 2.505,380,85
BITCOIN 21046741,87%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cakıldaklar Grubunun Üyeleri Kimdir?

Cakıldaklar Grubunun Üyeleri Kimdir?

Cakıldaklar hem bir Youtube kanalı hem de instagram sayfası olarak eğlenceli videolar çeken bir gruptur.

ABONE OL
22 Mart 2022 10:11
Cakıldaklar Grubunun Üyeleri Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cakıldaklar hem bir Youtube kanalı hem de instagram sayfası olarak eğlenceli videolar çeken bir gruptur. Dört kişilik bir grup olan Cakıldaklar ekibi olarak hem kuzen hem de iyi bir ekip arkadaşıyız.   Eğlenceli kimliğimizi videolara taşıyarak insanların eğlenmesini sağlamaya uğraşıyoruz. Şu an farklı mesleklerle ilgileniyor olsak da kanalımıza sürekli yeni videolar yüklemeye devam ediyoruz.

Grup üyelerimizden Doğukan Kuvvet 2003 yılında Avusturya’da doğdu. Araba mekaniği sektöründe çalışırken bir taraftan da çocukluk hayali olan Youtuber’ lıkla ilgileniyor. Zorlu bir serüvenden geçen grubumuzun ikinci üyesi Batuhan Kuvvet’tir. Grubun beyni de diyebileceğimiz Batuhan arka plan işlerine baktığından dolayı gizemli bir üyemiz ve şimdilik öyle kalacak. Batuhan’ın en önemli görevi grubumuzu en üst sıralara taşımaktır.

Cakıldaklar Nasıl Ortaya Çıktı?

Doğukan’ın hayalleri ile başlamış olsa da kuzenlerimiz Mikail Eyüpoğlu ve Enes Eyüpoğlu’nun aramıza katılmasıyla spontane bir şekilde gelişen video çekimleri ile Cakıldaklar ortaya çıkmış oldu. Grup üyelerimizden Mikail Eyüpoğlu da Avusturya doğumludur. Perakendecilik sektöründe çalışırken diğer taraftan Youtube videoları çekerek hayallerimize giden yolda çalışmaya devam ediyor.

Grubumuzun son üyesi Enes Eyüpoğlu bir taraftan mobilya mağazasında çalışırken aynı zamanda YouTube kanalımızın video çekimlerine katkı sağlıyor. Bu grubumuzu kurmadan önce de insanlarla vakit geçirerek onları eğlendirmeyi çok seviyorduk. Eğlenerek ilerlediğimiz bu yolda çılgın ve komik videolarımızı izleyerek bize destek olmaya ne dersiniz?

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.