DOLAR 32,4085 0.12%
EURO 34,8244 0.03%
ALTIN 2.399,210,11
BITCOIN 19200842,12%
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Açıklamalar

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Açıklamalar

ABONE OL
19 Nisan 2024 20:10
CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Aldığı Sorumluluk

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yücel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Türk halkının CHP’yi 1’inci parti yaparak CHP’ye önemli bir sorumluluk verdiğini belirtti.

Belediyecilikte Yeni Dönem

Yücel, “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği” çalıştayının 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceğini ve “Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi” ile yeni bir sistem kuracaklarını açıkladı. Bu birimle, belediyelerde daha verimli kaynak kullanımı hedefleniyor.

Halka Hesap Verilecek

Yücel, milli iradenin sandığa yansıdığını vurgulayarak, şeffaf, hesap veren ve halkçı belediyecilik vurgusu yaptı. Belediyelerin artık sadece halka hizmet edeceğini ve hesap vereceğini belirtti.

Ekonomik Durum ve Emekliler

Emeklilerin ve gençlerin mağdur olduğunu dile getiren Yücel, ekonomik koşullarda asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini belirtti. CHP Grubu’nun Meclis’te verdiği emekli maaşının asgari ücrete çekilmesi teklifine atıfta bulunan Yücel, ekonomideki büyümenin emeklilere yansımamasını eleştirdi.

Yücel, AKP iktidarının halkın sorunlarına duyarsız kaldığını ve ekonomik göstergelerle gerçekler arasında çelişkiler olduğunu ifade ederek, halkın beklentilerine cevap verilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.