DOLAR 32,4796 0.31%
EURO 35,0406 -0.18%
ALTIN 2.325,100,24
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal Medya Yönetimi Konusunda Uzman Bir İsim; Ege Bodur

Sosyal Medya Yönetimi Konusunda Uzman Bir İsim; Ege Bodur

ABONE OL
18 Şubat 2022 14:14
Sosyal Medya Yönetimi Konusunda Uzman Bir İsim; Ege Bodur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya kullanım oranları arttıkça sosyal medya uzmanlığı diye yeni bir iş alanı gelişiyor. Bu alanda kendini gösteren Birçok genç yetenek harika işler başarıyor. Ege Bodur bu alanda çok başarılı işler yapan genç yeteneklerden birisi olarak kendini gösteriyor.

Bir 30 Haziran günü dünyaya gelen Ege Bodur öğrencilik yıllarını Başarılı bir şekilde tamamlayan parlak bir öğrenciydi. Okul dönemindeki disiplinli ve prensipli çalışma azmi okuldan sonra da yaptığı her işte onun en önemli silahlarından birisiydi. Sosyal medya uzmanlığı ve medya yönetimi konusunda çok büyük uğraşlar veren Ege Bodur artık gelmiş olduğu noktada bu sektördeki tecrübeli ve güvenilir insanlardan birisi olarak tanınıyor.

Ege Bodur on parmağında on marifet olan gençlerden birisi. Başarılı öğrencilik yıllarının ardından sosyal medya danışmanlığı üzerine çalışan genç isim bununla da yetinmeyip Seo uzmanı ve Web tasarım uzmanı olarak her geçen gün çok başarılı işler yapıyor. Profesyonel bir çalışma stratejisine sahip olan Ege Bodur bu işi çok severek yaptığı için başarı Onun için kaçınılmaz oluyor. Atılımcı ve girişimci bir yapıda olduğundan dolayı sürekli kendini yenileyerek kimsenin görmediği bakış açıları ile yapmış olduğu işin hakkını veriyor. Onun en önemli özelliklerinden birisi ise bitmek tükenmek bilmeyen yüksek enerjisi. Günün her anında zinde kalmayı bu yüksek enerjiye bağlayan Ege Bodur son dönemlerde müzik piyasasına da adım attığını belirterek ileriki günlerde çok daha güzel işler yapacağının sinyallerini veriyor.

Resmi İnstagram Linki:

https://www.instagram.com/egebodurr

Resmi Spotify Linki:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.