DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

27 Yaşındaki Şehidin Cenazesi Bingöl’de Defnedildi

27 Yaşındaki Şehidin Cenazesi Bingöl’de Defnedildi

ABONE OL
20 Mart 2024 20:08
27 Yaşındaki Şehidin Cenazesi Bingöl’de Defnedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehidin Cenazesi Selahaddin-i Eyyubi Camii’nde Törenle Uğurlandı

27 yaşındaki şehidin Bingöl Devlet Hastanesi morgundan alınan naaşı, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’ndeki Selahaddin-i Eyyubi Camii’ne götürüldü. Şehidin Umre’den gelen annesi Hatice, kardeşi Yusuf ve babaannesi Hayriye Elçi ile yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Törende Hazır Bulundu

Törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dede Çerkez Elçi ve şehidin yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Yılmaz, “Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaklar” diyerek tarihten gelen şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Bingöl’ün terörle mücadelesine de vurgu yapan Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne desteklerini belirtti.

İl Müftüsü’nün Kıldırdığı Namazın Ardından Şehit Hulusi Elçi Defnedildi

Daha sonra helallik alındı, dua okundu. İl Müftüsü Mustafa Topal’ın kıldırdığı namazın ardından şehit Hulusi Elçi’nin cenazesi Şehir Mezarlığı’nda defnedildi. Törene, çeşitli devlet kurumlarından ve siyasi partilerden temsilcilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.