DOLAR 32,5868 0.29%
EURO 34,8349 0.09%
ALTIN 2.488,720,20
BITCOIN 20681103,84%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Dünya basını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini ‘tarihi keşif’ başlığıyla duyurdu

Dünya basını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini ‘tarihi keşif’ başlığıyla duyurdu

ABONE OL
22 Ağustos 2020 02:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulunduğu müjdesi, dünya basınında son dakika koduyla duyuruldu.

Londra merkezli Reuters haber ajansı müjdeyi “Erdoğan, Karadeniz’de tarihi Türk gaz keşfini açıkladı” başlığıyla verdi. Haberde gaz rezervinin Ankara’nın Rusya, İran ve Azerbaycan gibi ülkelerden enerji ithalatına olan bağımlılığını düşüreceği şeklinde yorumlandı.

AP haber ajansı ise “Türkiye, Karadeniz’de büyük doğalgaz rezervi keşfetti” şeklinde haberi duyururken, AFP haber ajansı da “Erdoğan, Karadeniz’de ‘Türkiye tarihindeki en büyük gaz keşfini’ duyurdu” ifadelerine yer verdi. Rusya’nın TASS haber ajansı “Türkiye, Karadeniz’de büyük bir doğalgaz rezervi buldu” ifadelerini kullanırken Yunanistan gazetesi Kathimerini de “Erdoğan, Türkiye’nin Karadeniz’de şimdiye kadarki en büyük doğalgaz rezervi bulduğunu söyledi” başlığıyla habere yer verdi.

İLGİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıkladığı müjde Zonguldaklıları sevince boğdu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı müjde Zonguldaklıları sevince boğdu

İLGİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadenizde gerçekleştirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: ‘Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.