DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Baba, Bebeğini Gizlice Gömmekle Suçlandı!

İstanbul’da Baba, Bebeğini Gizlice Gömmekle Suçlandı!

ABONE OL
28 Mart 2024 20:09
İstanbul’da Baba, Bebeğini Gizlice Gömmekle Suçlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tutuklu Baba, Çocuğunu Gizlice Gömmekle Suçlandı

İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Hüseyin K., Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, şikayetçi çocuklardan Vefa K. de mahkemede hazır bulundu.

Savcının Talebi: Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Duruşma savcısı, sanık Hüseyin K.’nın suç delillerini gizlemek için bebeği başka bir mezarlığa gömdüğü gerekçesiyle “Kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Şikayetçi Vefa K. ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Sanık Baba Suçlamaları Reddetti

Sanık Hüseyin K., suçlamaları reddederek, “Bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Eğitimli bir insanım, 15 aylık bir bebeğe bunu nasıl yapabilirim” şeklinde savunma yaptı.

Mahkeme Kararı: Müebbet Hapis Cezası

Mahkeme heyeti, sanık Hüseyin K.’yı “Kendini beden bakımından savunamayacak durumda bulunan çocuğunu kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Cezayı müebbet hapis cezasına indiren mahkeme, tutukluluğun devamına hükmetti.

Şikayetçi Vefa K.’nın Açıklamaları

Duruşma sonrası konuşan Vefa K., babasının yaptığı işkenceleri ve zulmü anlatarak adaletin yerini bulduğunu belirtti.

Olayın Geçmişi

Olay, 2016 yılında Vefa K. ile kardeşlerinin babalarının küçük kardeşlerini döverek öldürdüğünü iddia etmesi üzerine ortaya çıktı. 2023 yılında hazırlanan iddianamede, baba Hüseyin K.’nın bebeği öldürdüğü ve gizlice gömdüğü belirtildi.

Bu olay, İstanbul’da yürekleri dağlayan bir aile dramını gün yüzüne çıkardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.