DOLAR 32,5603 0.21%
EURO 34,9766 0%
ALTIN 2.448,620,53
BITCOIN 20966170,13%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Kılıç Ekibiyle Rekor Büyüklüğünde Kılıçbalığı Yakalayarak Ödülün Sahibi Oldu
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Suat Kılıç Ekibiyle Rekor Büyüklüğünde Kılıçbalığı Yakalayarak Ödülün Sahibi Oldu

Suat Kılıç Ekibiyle Rekor Büyüklüğünde Kılıçbalığı Yakalayarak Ödülün Sahibi Oldu

ABONE OL
15 Şubat 2022 10:32
Suat Kılıç Ekibiyle Rekor Büyüklüğünde Kılıçbalığı Yakalayarak Ödülün Sahibi Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda gerçekleşen Türkiye Avrupa ödülleri kapsamında Suat Yiğit ödüle kavuşan isimlerden oldu. 24 Mart 1974 İstanbul doğumlu olan Suat Yiğit, kariyerinin yanı sıra yaşadığı maceralarıyla da dikkat çeken bir isimdir. Hem İnstagram hem de Youtube üzerinde oldukça bilinen isimlerden biri olmaktadır. Balık tutma konusunda olan ilgisi ile küçüklüğünden beri çeşitli maceralara atılmıştır. Sadece en başarılı maceracı iş adamı ödülünü almamış bunun yanı sıra farklı turnuvalarda da ödül sahibi olmuştur. Adeta rekor büyüklüğünde bir kılıçbalığı yakalayarak ekibiyle birlikte ödülü almışlardır.

Youtube kanalı üzerinden yaşadığı maceraları ve edindiği deneyimleri aktaran Suat Yiğit, oldukça merak edilen isimlerden biridir. Özellikle de yakın zamanda çıkacak olan TV programı oldukça ilgi görmektedir. Suat Yiğit bu bağlamda balık tutkunluğu ile diğer balık tutmayı sevenlerin de ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Küçüklüğünden beri bu alanda çeşitli çalışmalar yapmış ve kariyerini de bu doğrultuda ilerletmiştir. Maceraya atılmayı seven bir karakter olarak hayatını balık tutma konusunda sürdürmektedir.

Genç yaşta iş hayatına atılan başarılı iş adamı şimdilerde yapacağı TV programı ile ilgilenmektedir. Bu bağlamda yaşanan gelişmeleri de sosyal medya hesapları üzerinden aktarmaktadır. Siz de Suat Yiğit İnstagram veya Youtube hesaplarını takibe alarak kendisi hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Özellikle de atıldığı deniz ve tekne maceralarında nasıl deneyimler yaşadığını yakından görebilirsiniz.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.