DOLAR 32,4675 -0.06%
EURO 34,7330 -0.7%
ALTIN 2.441,580,24
BITCOIN 20793560,92%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TikTok’un Modifiye Kralı Hasan Yalçuva

TikTok’un Modifiye Kralı Hasan Yalçuva

ABONE OL
19 Ocak 2022 17:14
TikTok’un Modifiye Kralı Hasan Yalçuva
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyayı sallayan ve yeni bir yüz olan Hasan Yalçuva hemen hemen herkesin hayatında yer almayı başardı. Modifiye üzerinden ilerlemelerini yapan ve içeriklerini dahi bunlar üzerinden üreten Hasan Yalçuva birçok kişinin sevgisini toplamayı başardı. Aynı zamanda kendisi birçok sanatçının klibinde de yer almıştır. Coiman’ın klip çekimlerinde modifiyeli araçlarla birlikte gelmiştir. Aydın Keleş ve Hasan Yalçuva bir araya gelerek birçok modifiye severi de klip çekimleri sırasında bir araya toplamayı başarmıştır.

Son zamanlarda araba tutkunluğu oldukça artış gösterdi. Aynı zamanda bununla birlikte modifiye kültürü de son derece gelişti. Tüm bunlarla birlikte Hasan Yalçuva başarılı bir şekilde ilerlemeyi başarmıştır. Üstelik TikTok gibi son zamanların popüler sosyal medyası üzerinde de tam 1 milyon takipçiye ulaştı! Sosyal medya üzerinden keyfi olarak yaptığı işinden de geliri olan Hasan Yalçuva ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor. TikTok like, Kwai, Instagram story reklamları üzerinden almış olduğu paralarla ihtiyaç sahiplerine erzak ve kira yardımında bulunmayı da ihmal etmiyor.

Festival ve Fuarların Modifiye Ödül Toplayıcısı Hasan Yalçuva!

Hasan Yalçuva yapmış olduğu Modifiye araçlar ile birlikte festivaller ve fuarlar üzerinde de geniş bir katılım sergiliyor. Özellikle de en iyi ses sistemleri kategorisinde yarışmalara katılarak tüm ödülleri de süpürmeyi başarıyor. Bu ana kadar katıldığı festivallerden:

  • 78 plaket
  • 20 birincilik kupası
  • 12 ikincilik kupası
  • 6 üçüncülük kupası
  • 80 katılım madalyası

Alarak oldukça iyi bir noktaya gelmiştir. Ancak kendisi 2022 yılında da birçok festivale katılarak fark yaratmayı planlıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.