DOLAR 32,2887 0.05%
EURO 34,7587 0.05%
ALTIN 2.400,810,05
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DevOpsDays İstanbul Etkinliği Türkiye’deki Yazılım Profesyonellerini Bir Araya Getirdi
  • Son Vakit Haber
  • Teknoloji
  • DevOpsDays İstanbul Etkinliği Türkiye’deki Yazılım Profesyonellerini Bir Araya Getirdi

DevOpsDays İstanbul Etkinliği Türkiye’deki Yazılım Profesyonellerini Bir Araya Getirdi

ABONE OL
26 Nisan 2024 16:35
DevOpsDays İstanbul Etkinliği Türkiye’deki Yazılım Profesyonellerini Bir Araya Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DevOpsDays İstanbul, Yazılım Dünyasını Buluşturdu

DevOpsDays Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, DevOpsDays İstanbul etkinliği, yazılım geliştirme ve bilgi teknolojileri kültürünü Türkiye’deki profesyoneller arasında yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Etkinlik, Yazılım Geliştirme ve Altyapı Yönetimi Prensiplerini Tartıştı

DevOps Türkiye topluluğu, yazılım geliştirme ve operasyonel altyapı yönetimi alanındaki prensiplerin daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla etkinlik düzenledi. Bu kapsamda, sektörde çalışanlara ağ kurma fırsatları sunuldu ve en iyi uygulamalar paylaşıldı.

Üst Düzey Konuşmacılar Etkinlikte Yer Aldı

DevOpsDays İstanbul’un açılış konuşmasını Ergonautic Kurucusu ve RedHat’in eski yöneticilerinden Andrew Clay Shafer yaptı. Etkinlik kapsamında yazılım ve DevOps dünyasının önemli isimlerinin konuşmaları, açık oturumlar ve ilham verici konuşmalar katılımcılarla paylaşıldı.

Açık Oturumlar ve Yuvarlak Masa Tartışmaları

Etkinlikte, açık oturumlar ve yuvarlak masa toplantıları düzenlendi. Katılımcılar, DevOps dünyasına ilişkin konularda görüşlerini paylaştı ve deneyimlerini tartıştı. Bu sayede, alanındaki uzmanlar son teknolojiler ve uluslararası uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Üst düzey yöneticilerden yazılımcılara kadar farklı katılımcılar, etkinlik boyunca konuşmaları ve oturumları takip etti ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.