DOLAR 32,5121 -0.09%
EURO 34,9549 0.31%
ALTIN 2.433,860,45
BITCOIN 2077867-3,87%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tayvanlı Firmalar Son Teknoloji İle Ürettikleri Medikal/Cerrahi Ürünlerini Online Lansman İle Tanıttı
  • Son Vakit Haber
  • Teknoloji
  • Tayvanlı Firmalar Son Teknoloji İle Ürettikleri Medikal/Cerrahi Ürünlerini Online Lansman İle Tanıttı

Tayvanlı Firmalar Son Teknoloji İle Ürettikleri Medikal/Cerrahi Ürünlerini Online Lansman İle Tanıttı

ABONE OL
17 Haziran 2020 15:49
Tayvanlı Firmalar Son Teknoloji İle Ürettikleri Medikal/Cerrahi Ürünlerini Online Lansman İle Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), Tayvan Dışişleri Bakanlığı (MOFA) himayesinde, bir araya gelen Eped, Hilios ve Biosensetek firmaları en son teknolojiden yararlanarak ürettikleri medikal ürünlerini Türk alıcılara ve basına tanıtmak için online ürün lansmanını gerçekleştirdi.

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) üyesi 3 firma, Kasım ayına ertelenen EXPOMED fuarında tanıtacakları son teknoloji medikal/cerrahi ürünlerini; 17 Haziran Çarşamba günü düzenledikleri online lansman ile tanıttı. Medikal ürünler alanındaki uzmanlıkları ile dikkat çeken Tayvanlı firmaların ürünleri dünyada büyük ilgi görüyor.

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), pandemi sonrası online ticaret faaliyetlerini tüm dünyada arttırdı. TAITRA, 2020 yılının başından şu ana kadar fuarlar, konferanslar, ürün lansmanları, seminerler, basın toplantıları ve ticari misyonlar dahil 185 online etkinlik düzenledi.

“Birlikte mücadele ediyoruz” sloganıyla küresel mücadeleyi destekliyor

Tayvan hükümeti COVID-19’un kontrol altına alınması ve yayılmasını engellemekte büyük başarı gösterirken, çoğu işletme ve okul kısıtlama olmadan faaliyetlerine devam etti. Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), öncülüğünde farklı alandan, 20 üst düzey tıbbi kurum, 2 binin üzerinde Tayvanlı firma uzmanın bilgi birikimini kapsayan bir portal olan “Tayvan Küresel Anti-Pandemi Platformu”nu kurdular ve resmi bir lansmanla tanıttılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.