DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20692441,08%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Togg Üst Yöneticisi Karakaş, Doha’da Togg’un Gelecek Planlarını Anlattı

Togg Üst Yöneticisi Karakaş, Doha’da Togg’un Gelecek Planlarını Anlattı

ABONE OL
4 Mart 2024 16:12
Togg Üst Yöneticisi Karakaş, Doha’da Togg’un Gelecek Planlarını Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karakaş, Togg’un Gelecek Vizyonunu Paylaştı

Togg Üst Yöneticisi Karakaş, Doha Büyükelçiliği’nde gerçekleşen organizasyonda Togg’u ve alt markaları Trugo ve Trumore’u tanıttı. Şirketin akıllı ve bağlantılı otomobiller ekosistemi dahilinde yeni teknolojiler, hizmetler ve iş modelleri geliştirdiğini vurguladı.

1 Milyon Araç Üretme Hedefi

Karakaş, Togg’un 2030 sonuna kadar 1 milyon araç üretme hedefini açıkladı. C segmentindeki ilk akıllı cihaz T10X’in ilgi gördüğünü belirterek, Sedan ve C-X Coupe modellerinin üretim sırasına alınacağını ve 5 farklı modelin tamamlanacağını ifade etti.

Ön Sipariş Rekoru ve Üretim Artışı

177 bin ön sipariş alan T10X modelinin başarısından memnuniyet duyduklarını belirten Karakaş, üretim planlarını artırarak 2023’ün verimli bir yıl olduğunu söyledi. Truemore uygulamasıyla erişilebilir hale gelen araçların satışında başarılı olduklarını dile getirdi.

İhracat ve Avrupa Pazarı

Karakaş, 2024’te Almanya pazarında satışa başlayacaklarını ve Avrupa’ya açılmayı hedeflediklerini belirtti. Körfez bölgesine yönelik planlarının olmadığını ifade ederek, Avrupa’da rekabetlerini göstereceklerini ve başarılı olacaklarını vurguladı.

Çevreye Duyarlılık ve Karbon Nötrlük

Togg’un çevreye duyarlı bir şirket olarak kalma hedefini vurgulayan Karakaş, 2035’e kadar karbon nötr bir şirket olmayı amaçladıklarını belirtti. Enerji depolamaya yönelik çalışmalar yaptıklarını ve gemlik’te temiz araç üretim tesisi bulunduklarını açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.