DOLAR 32,3834 0.19%
EURO 35,1381 -0.06%
ALTIN 2.323,100,18
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fındık teşekkürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fındık teşekkürü

ABONE OL
2 Ağustos 2020 01:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fındık teşekkürü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti’nin 81 il teşkilatı ve AK Partili İl Belediye Başkanlarıyla telekonferans yoluyla bayramlaştı. AK Partili İl Belediye Başkanları adına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, açıklanan fındık fiyatlarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Biz bu bayramda çifte bayram yaşadık. Hem Giresunlular adına hem de Karadenizli fındık üreticileri adına bizlere ayrı bir bayram sevinci yaşattığınız için şahsınıza ve hükümetinize teşekkür ediyoruz. Sizin liderliğiniz ve yapmış olduğunuz çalışmalar bize her zaman örnek teşkil ediyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresunluların beklentisine göre fiyat açıkladıklarını belirterek, “Fındık fiyatları noktasında gerek geçen yıl gerek bu yıl rekolteye rağmen yüksek bir fiyatla bunu açıklamış olmamız Giresun halkının beklentisiydi. Bu beklentiye de biz cevabı vermiş olduk” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Öztürk

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.