DOLAR 32,3909 0.17%
EURO 35,2595 0.08%
ALTIN 2.322,270,14
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

realme’nin Yeni Akıllı Telefonu GT NEO 2 ile Geleceğe Adım Atın

realme’nin Yeni Akıllı Telefonu GT NEO 2 ile Geleceğe Adım Atın

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme; üstün performans, göz alıcı tasarım ve yenilikçi teknolojilerin bir araya geldiği GT serisini yeni akıllı telefon realme GT NEO 2 ile genişletiyor.

ABONE OL
24 Mayıs 2022 17:02
realme’nin Yeni Akıllı Telefonu GT NEO 2 ile Geleceğe Adım Atın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

realme, üstün özellikler ve benzersiz tasarımları bir arada sunan ürünlerini kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. 26 Mayıs 2022 tarihinde ürünün tüm detayları, realme Youtube ve Facebook kanallarında online lansman ile bekleyenleriyle buluşacak. Türkiye pazarında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan realme GT NEO 2, inovatif teknolojiler ile donatılmış gerçek bir amiral gemisi deneyimi sunmayı hedefliyor. Yeni GT NEO 2, geleceğe adım atarken akıllı telefonunun diğer özelliklerinden ödün vermek istemeyen teknoloji tutkunları ve yüksek performans hedefleyen uzman kullanıcılar ile buluşmak üzere 26 Mayıs tarihinde satışta olacak. Qualcomm Snapdragon 870 5G işlemcisi ile her an üstün performans sergileyen GT NEO 2, 120 Hz E4 AMOLED ekranı ile oyun, video gibi kullanımlarda akıcı ve pürüzsüz bir deneyim sağlar.

 

Tam anlamıyla bir amiral gemisi; realme GT NEO 2.

 

realme’nin yeni akıllı telefonu GT NEO 2, gücünü Qualcomm Snapdragon 870 5G işlemciden almaktadır. Qualcomm’un en yeni 8 serisi işlemcisi olan Snapdragon 870 5G, kullanıcılarına gerçek bir amiral gemisi performansı sunuyor. 7nm işleme teknolojisi ile inşa edilmiş olan Snapdragon 870 5G, 3.2GHz CPU ve 670MHz GPU hızı ile telefon için ne kadar zorlayıcı olursa olsun her oyun ve uygulamada sıfıra yakın yükleme süreleri ile benzersiz bir performans sergiler. Diğer GT Serisi telefonlarında da bulunan GT Modu da GT NEO 2 ile yenileniyor. İyileştirilmiş GT Mode 2.0 sayesinde tek dokunuşla CPU performansınızı ve dokunma örnekleme hızınızı yüksek oranda artırarak daha akıcı ve optimize edilmiş bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyun oynayan kullanıcılar için yaratılan Dokunsal Motor teknolojisi ise telefon içinde bulunan titreşim motorları ile duyarlı ve güçlü geri bildirimler vererek daha etkileşimli bir oyun deneyimi yakalamanıza yardımcı olur.

 

GT NEO 2 ile Uzun Süreler Boyunca Yüksek Performans

 

5000 mAh büyüklüğünde pil ile donatılmış GT NEO 2, uzun süreler boyunca yüksek performans sergilemeye devam eder. 5000 mAh’lik batarya çağrı yaparken 33, müzik dinlerken 88, video izlerken 24 ve oyun oynarken 8 saat kullanım sunar. Çelik Buharlı Soğutma teknolojisi, 4129 mm² genişliğindeki soğutma plakası sayesinde oyun oynuyor bile olsanız kare hızınız düşmeden uzun süreli, düşük ısılı ve yüksek performanslı bir kullanım sağlar. 65W SüperDart Şarj teknolojisi sayesinde ise GT NEO 2 yalnızca 36 dakikada %100 oranda şarj olabilir. Bunlara ek olarak Dinamik RAM Genişletme teknolojisi sayesinde de mevcut olan 12 GB RAM, 19 GB’a kadar genişletilebilmektedir. Bu sayede GT NEO 2, birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırırken de yüksek performansını korur.

 

Üstün Özellikleri ile GT NEO 2

 

realme GT NEO 2, sahip olduğu inovatif özellikler ile geleceğe bir adım atmak isteyen kullanıcılar için de yenilikçi teknolojilerle donatılmış kusursuz bir deneyim sunuyor. Uyarlanabilir 120 Hz yenileme hızına sahip, HDR10+ destekli 6.63” AMOLED ekran, 1080 x 2400 çözünürlüğü ile ister oyun oynarken ister video izlerken kristal netliğinde bir görüntü sunar. Ayrıca Samsung E4 ışıltılı materyalden üretilen ekran, %15 güç tasarrufu ve 5.000.000:1 kontrast oranı sağlar. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda dahi kullanıcılar pürüzsüz, akıcı ve canlı bir görüntü deneyiminin tadını çıkarabilirler. Ayrıca 600Hz dokunmatik örnekleme hızı, ekranın kullanıcıların dokunuşlarını anında tespit etmesini sağlayarak daha duyarlı ve akıcı bir deneyim sağlar. realme GT NEO 2; 64MP ana kamera, 119° geniş açılı lens ve 4cm makro lensten oluşan üçlü kamera sistemi sayesinde unutulmaz anlarınızı gerçeğe yakın bir canlılıkta ve doğrulukta kaydetmenize yardımcı olur. Erişilebilir bir sokak fotoğrafçılığı deneyimi sunmak için tasarlanan Özel Sokak Fotoğrafçılığı Modu ise DIS Anlık Görüntü, Anında Odaklama ve Hızlı Yakınlaştırma gibi özellikler ile kullanıcıların kolaylıkla etkileyici fotoğraflar çekebilmelerini sağlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.